COLUMBUS KERÉKPÁRGUMI RAGASZTÓ

 

 

A készítmény kétféle változatban készül. Kerékpargumi-ragasztó és ping-pong ütő ragasztó. 50 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, 1 éves felhasználási idővel.

     

 Kerékpárgumi-ragasztó

 

         Ez a termék kiválóan alkalmas kerékpárok, motorok, gépjárművek belső tömlőjének javítására, a rajtuk keletkezett lyuk beragasztására.

 

Használata:  Első lépésként nagyon fontos, hogy a ragasztani kívánt felületet és a foltot, /ami lehet rossz kerékpárbelsőből kivágott darab/ dörzspapírral nagyon alaposan megtisztítjuk a szennyeződésektől, zsírtól, koromtól. Második lépésként mindkét felületet vékonyan bekenjük a ragasztóval, majd egy-két perc múlva, amikor már szemünkkel úgy tűnik, hogy a ragasztó a felületeken megszáradt, akkor erősen összenyomjuk, vagy préseltetjük egy nehéz tárggyal. Néhány perc múlva felfújható lesz a munkadarab.

 

   Ping-pong ütő ragasztó

 

Az asztali tenisz sportban használják ezt a terméket az ütőfelületek átragasztására. Ez a termék lényegesen hígabb, mint a kerékpárgumi-ragasztó azért, hogy a felületet az ütőről, könnyen el tudják távolítani a sportolók. Felhasználás tekintetében ugyanúgy járunk el, mint a fent leírt módon.